EU-OHJELMAKOULUTUS / etäyhteys 10.3.2021

EU-OHJELMAKOULUTUS / etäyhteys 10.3.2021

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/03/2021
10:00 - 12:00

Kategoriat


Allianssi järjestää Avartti-toimijoille oman koulutuksen liittyen EU-ohjelmien rahoitusmahdollisuuksista.

”Haluatko järjestää kansainvälisiä nuorisovaihtoja? Olisiko tarvetta kehittää kansainvälisiä kumppanuuksia tai osallistua alan kv-seminaareihin? Kiinnostaako lähettää nuorisotyöntekijöitä tai luottamushenkilöitä opintomatkoille? Olisiko teillä kiinnostusta vastaanottaa vapaaehtoinen toisesta maasta tai lähettää omia nuorianne vapaaehtoispalveluun ulkomaille?

Ensi vuoden alussa Euroopan unionin nuoriso-ohjelmat (Erasmus+ Youth ja Euroopan solidaarisuusjoukot) uudistuvat. Seuraavaksi 7-vuotiskaudeksi (2021-27) on luvassa huomattavasti enemmän rahaa ja mahdollisuuksia kuin aikaisemmin. Jo ensi vuonna on Suomessa jaossa 7-8 miljoonaa euroa nuorisoalan kansainväliseen yhteistyöhön.”

Koulutus on osallistujille täysin maksuton.

Keväällä 2021 järjestetään Avartti-ohjaajakoulutusta verkko-opetuksena. Tarkemmat päivämäärät ja lisätiedot päivitetään mahdollisimman pian tälle sivulle. Ota yhteyttä suvi.viljanen@avartti.fi, mikäli olet kiinnostunut kouluttautumaan Avartti-ohjaajaksi tai järjestämään työyhteisöösi räätälöidyn Avartti-koulutuksen.

Varaukset


Siirry sisältöön